Skriveworkshop med Hanne Ramsdal (Cornerstone / Bergen Fringe Festival)
– To-dagers skriveworkshop med Hanne Ramsdal!

Cornerstone i samarbeid med Bergen Fringe Festival inviterer til et ekslusivt skriveverksted med dramatiker og forfatter Hanne Ramsdal. Ramsdal vil dele erfaringer og metoder fra arbeid med scenetekster basert på dokumentarisk, biografisk og funnet materiale. Deltakerne utfordres til å skape korte scenetekster alene og i grupper, som testes ut og bearbeides i løpet av verkstedet.

Hanne Ramsdal (f. 1974) er utdannet litteraturviter og har en master i teater fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun arbeider med tekst og iscenesettelse innenfor litteratur, film, opera, teater og i kunstfeltet. Høsten 2019 kommer hennes andre roman på Gyldendal Forlag. Hun har lang erfaring med å holde skriveverksteder og er opptatt av å skape et fritt og undersøkende rom hvor deltakerne ikke skal prestere og lage noe «bra», men heller overraske seg selv.

7. – 8. september 2019
Kl 11:00-14:00
Cornerteateret
Kursavgift: 600/400kr (rabatt for deltakere på Fringe-festivalen, og ved kjøp av billett til FA(R)EN av Hanne Ramsdal 6. oktober)

Åpent for scenekunstnere, skuespillere, forfattere og andre kunstnere med interesse for utvikling av scenetekst. Kun 12 plasser!
«Billetter» kjøper du HER!

7. september
11:00 — 14:00

Cornerteateret