Krokket-turnering med BIT TEATERGARASJEN
Eva Pfitzenmaier og Maik Rieborts Song viser til den individuelle opplevelsen av musikk, og hvordan sang forplanter seg i kroppen. Historisk sett har sangen også en kollektiv karakter, og har vært sosialt lim i mang en forsamling. Sangen er som kjent også en av våre mest durkdrevne historieformidlere, og vi har lyst til å benytte denne anledningen til å lage noen nye historier sammen med dere.

Vi har nemlig latt tankene fly til annen kollektivadspredelse som føles enda mer forlokkende påvinterstid når solen virker som om den er ekstra langt borte: krokket!

Krokket stammer fra det franske spillet paille-maille (engelsk pall-mall), som er kjent fra 1200-tallet. Sporten kom til England på 1600-tallet, hvor den ble utviklet til sin nåværende form. Krokket var populært i Storbritannia og USA på slutten av 1800-tallet, både som selskapsspill og i organisert form, og var blant annet øvelse under OL i Paris i 1900. Selve ordet‘croquet’betyr krok-kjepp, og er et navn som muligens har en noe mer rural,norsk undertone.

Krokket er et av våre mest elskede selskapelige vår- og sommerspill, og staben på BIT Teatergarasjen ønsker i den anledning å invitere publikum, kunstnere, teknikere, vakter, billettører, samarbeidspartnere og andre interesserte til en aldri så liten turnering i en av byens parker. Påmelding vil avgjøre hvor mange lag vi stiller med.

Bli med og gjør krokket-drømmen sann!

GRATIS MEN MELD DEG PÅ! 

4. mai
13:00 — 15:00

En av byens parker