Frivillig på Meteor 2021

METEOR er en internasjonal teaterfestival arrangert av BIT Teatergarasjen – et programmerende teater som co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst. BIT trenger frivillige som kan hjelpe til på den internasjonale teaterfestivalen METEOR 2021.
I høst arrangeres festivalen 21.- 31. oktober.

Sammen med BIT Teatergarasjen, teknikere og artister engasjerer den frivillige seg i oppgaver som tilrettelegger for en bra festival. Arbeidsoppgaver inkluderer avvikling av forestilling, å assistere kompanier og kunstnere og å være tilgjengelig for publikum som et av BIT Teatergarasjens ansikter utad. Til gjengjeld får du mulighet til å se gode forestilinger gratis, innblikk i norsk og internasjonal scenekunst, evig takknemlighet, erfaring og ikke minst nye venner og bekjente. Med andre ord en fantastisk festivalopplevelse og garantert et minne for livet!

Ønsker du å hjelpe oss med å arrangere METEOR 2021?
Fyll ut skjemaet og de tar kontakt med deg.

Ta gjerne kontakt med frivilligkoordinator hvis du har spørsmål:
Laurie Laxlaurie@bit-teatergarasjen.no / +47 92310910

0 comments on “Frivillig på Meteor 2021

Comments are closed.