// 14. og 15. oktober // All frogs are gay

ALL FROGS ARE GAY
14. oktober kl. 20.00
15. oktober kl. 17.00
15. oktober kl. 20.00

Cornerteateret / Kongesalen
Billetter HER!

Jorden er flat, månelandingen er fake, Michael Jackson ble drept av Illuminati og kjemikalier i drikkevannet gjør oss homofile. På randen av en eksistensiell krise spekulerer tre frosker over sin eksistens. ALL FROGS ARE GAY er en leken kontemplasjon over den farlige, stadig relevante tematikken, konspirasjonsteorier. Forestillingen bærer preg av mystikk og eventyr. Gjennom historiene, spenningsskapende lysdesign og nykomponert musikk inviteres du til refleksjon sammen med froskene og deres mange personligheter. Forestillingen varer i ca. 1 time.

Medvirkende:
Manus: Michaela Gettwert, Vibeke Koehler
Regi: Michaela Gettwert
Lysdesign: Randiane Sandboe
Musikk: Kjartan Magerøy Aarseth
Dramaturg: Vibeke Koehler

Skuespillere: Stine Revheim Svellingen, Amalie Mikkelsen Vere, Victor Olsbø Skinlo

0 comments on “// 14. og 15. oktober // All frogs are gay

Comments are closed.