// 6. oktober // PRODA med Lisa Bysheim

Sted: Studio 2, BDS
Dato: 6.oktober
Kl: 10-12

Workshopen er åpen for alle i scenekunstfeltet.
Lurer du på noe? Ta kontakt med Bergen Dansesenter: post @ bergen-dansesenter.no

Tekst fra Bergen Dansesenter:
PRODA MED LISA COLETTE BYSHEIM ONSDAG 6. OKTOBER!
Lisa Colette Bysheim tar turen til hjembyen for å gi en PRODA-WORKSHOP onsdag 6. oktober kl. 10-12. Vi gleder oss til at hun deler erfaring og kunnskap fra sin ferske MA i koreografi fra KHiO. I denne workshopen vil Lisa dele praksiser fra sitt arbeid med tekst, stemme og improvisasjon.

Vi vil ha en leken tilnærming til bevegelse og stemmebruk, hvor vi improviserer med ulike oppgaver lagvis, slik at ord og bevegelse etterhvert flettes sammen. Vi skal danse og snakke samtidig, alene, i duett og mindre grupper.

Lisa Bysheim er skapende danser og koreograf fra Bergen. Til nå har arbeidet hennes blitt presentert i ulike formater: film, scene, galleri og stedsspesifikke arbeid, både nasjonalt og internasjonalt. Hennes interesse ligger i å utforske forholdet mellom tekst/bevegelse, og stiller spørsmål til maktdynamikk og forankret hierarkier i våre sosiale koder. Bysheim ble uteksaminert med en MA i koreografi fra Kunsthøyskolen i Oslo i 2021, med masterprosjektet If Only. Mer info: www.lisacolettebysheim.com

0 comments on “// 6. oktober // PRODA med Lisa Bysheim

Comments are closed.