// 29. august // Fortellerfestivalen – søker forestillinger

Fortellermønstring er et bransjetreff og showcase for hele bredden av norsk muntlig fortellerkunst. Gjennom en hel dag med visninger, nettverksmøter og samtaler skal fortellere møte produsenter og fortellinger møte et publikum – både unge og voksne, kollegaer og folk flest.
For andre gang åpner vi for søknader fra fortellerkunstnere i hele Norge som ønsker en visningsarena for sin forestilling. Mer informasjon og søknadsskjema finnes på fortellerfestivalen.no/fortellermoenstring. Frist 29. august. 

Publikum kan også tipse oss om en forestilling som bør være med ved å sende forslag til post@fortellerfestivalen.no.

Vi er veldig glade for å kunne returnere til Dramatikkens Hus som arena for Fortellermønstring 1. april 2022. Partnere Riksscenen, Deichman og Det Andre Teatret blir også med på festivalen igjen og vi har planer om å ta steget ut i Oslos gater. Festivalprogrammet begynner å ta form med fortellinger fra Nord og Sør. Det blir Masterclass, familieforestilling, story sharing og samtaler; norsk historie, poesi, eventyr og konkurranse. Fullt program slippes i januar.

0 comments on “// 29. august // Fortellerfestivalen – søker forestillinger

Comments are closed.