// 23. august // Kreativt mandagsmøte med Frode Grytten

Mandag 23. august
Kl. 14.00
Litteraturhuset i Bergen
Gratis

KREATIVT MANDAGSMØTE er et tilbud til det kreative miljøet i Bergen på tvers av kunstfelt og sjangre. Hver måned inviteres en lokal kunstner (komponist/forfatter/billedkunstner/scenekunstner/filmskaper/musiker…) til å fortelle om sin kreative praksis. Det skal gi et innblikk i ulike metoder og forskjellige måter å takle utfordringer innenfor kreativt arbeid på, og inspirere til egen skaping.

I august får vi besøk av forfatter FRODE GRYTTEN: født 1960 i Bergen, vokst opp i Odda, bor i Bergen. Han har skrevet noveller, romaner, barnebøker, skuespill. Hans siste bok, “Gut, jente, juni, juli” (noveller), kom ut i sommer 2021.
Samtalen er på norsk.

Kuratert av Eva Pfitzenmaier; støttet av Bergen kommune, Brak, VISP, Proscen og Litteraturhuset.
PRAKTISK INFORMASJON:
OBS! Begrenset kapasitet pga restriksjoner i forbindelse med smittevern. Meld deg på hvis du vil sikre deg plass: creativemondaymeeting@gmail.com (Drop-in er også mulig hvis det er ledige plasser.)

0 comments on “// 23. august // Kreativt mandagsmøte med Frode Grytten

Comments are closed.