Proscen // medlem (fb-gruppe)

Proscen har nå en medlemsgruppe på facebook. Bli gjerne med i gruppen og inviter andre Proscenmedlemmer!
Gruppen finner dere HER!

Gruppen er ekslusivt for Proscens medlemmer. (Betalende eller studentmedlemmer.) Inngangsspørsmål må besvares før dere får bli medlem av gruppen. Her er alle flotte medlemmer velkommen til å diskutere, dele eventer, dele deres tanker og ideer, tilbakeblikk eller komme med spørsmål til andre medlemmer / administrasjonen i Proscen.
.
Formålet med denne gruppen er at medlemmer i Proscen skal kunne gi og få hjelp og ha en digital platform hvor det er enklere å bli litt bedre kjent med hverandre. Har du et scenekunstrelatert spørsmål er denne gruppa perfekt å bruke for nettopp dette.
Vet du svaret, vær støttende og bidra. Det er stor sjans for at flere brenner inne med samme spørsmål, eller vil oppsøke gruppa og lure på det samme i senere tid.

0 comments on “Proscen // medlem (fb-gruppe)

Comments are closed.