Prøverommet høsten 2021 / våren 2022

Prøverommet er BIT Teatergarasjens autonome sidekick, som beveger seg mellom arenaer, gallerier og andre steder rundt Bergen. Dette konseptet gir mulighet for at nye stemmer, nytt materiale, tanker og ideer kan testes i et uformelt og dynamisk alternativ til de faste institusjonene i Bergen. Det har eksistert sammen med BIT Teatergarasjens sesongprogram siden 1998, og har alltid søkt etter den siste utviklingen i undergrunnen til Bergens kunstscene.

Prøvommet jobber med spennende arenaer og ser fremdeles etter kunstnere for å presentere pågående verk og nye ideer høsten / vinteren 2021 og våren 2022. Kunstnere med alle bakgrunner og disipliner oppfordres til å sende inn sine ideer til laurie@bit-teatergarasjen.no.

Excited (again) to be planning for the next season in collaboration with some brilliant venues and artists!

Some artists are already booked in but there are still spaces in the programme, if you or someone you know needs to try something out – with production support, an audience and with feedback.

Spread the word!

And since prøverommet doesn’t use Facebook for organising events, joining the mailing list is the best way to hear about them before they sell out.

0 comments on “Prøverommet høsten 2021 / våren 2022

Comments are closed.