// 18. juni // I AM DOG – Alwynne Pritchard & Domizia Tosatto

I AM DOG – Alwynne Pritchard og Domizia Tosatto
Studio USF, Verftet
Søndag 18. juni 
Kl. 18.00
Billetter: 120kr (Kjøp HER!)

I am Dog er ei framsyning i tekst, bilete, lys og lyd skapt av Alwynne Pritchard i samarbeid med Domizia Tosatto. I am Dog er ei historie fortald gjennom samspelet mellom ei jente som heiter Willa og vennen hennar Dog. Willa og Dog lever i ei isolert verd. Dei to er leikne og vittige, nokre gonger heltemodige og ofte ondskapsfulle. Historia om Willa og Dog kan tolkast som ein indre monolog – to ulike sider av éin og same person – eller rett og slett som narrestrekene til to unge individ som saman utforskar verda og livet. Lysdesign ved Baptiste Deyrail.
I am Dog er en forestilling for både voksne og barn.
OBS! Dette arrangementet vil være på engelsk.

I am Dog is a performance in text, pictures, light and sound created by Alwynne Pritchard in collaboration with Domizia Tosatto. The story unfolds through a series of short interactions between a girl called Willa and her friend Dog, who together exist in a world of almost complete isolation. Their exchanges, which are playful, funny, sometimes heroic and often cruel, can be read as a kind of internal monologue – two sides of the same personality – or simply as the antics of two young beings discovering life and the world together. Light design by Baptiste Deyrail.

I am Dog is a performance for both adults and children.
Text: Alwynne Pritchard
Illustrations: Domizia Tosatto
Narrators: Ellinor Bjaadal, Elise Hitland & Alwynne Pritchard
Lights: Baptiste Deyrail
Music by Alwynne Pritchard with FAT BATTERY & JUUN
Sound editing and mixing: Thorolf Thuestad & Alwynne Pritchard

0 comments on “// 18. juni // I AM DOG – Alwynne Pritchard & Domizia Tosatto

Comments are closed.