// 9. mai // Søk til SKUDAS mentoringprogram 2021/2022

Skuespiller- og danseralliansen starter nytt kull i mentoringprogrammet for kunstnere i etableringsfasen!

Søknadsfrist: Søndag 9. mai 2021
Les mer HER!

Kriteriene for å søke er at du er frilans danser eller skuespiller med høgskoleutdanning eller tilsvarende erfaring. Du har arbeidet noen år i yrket eller er i etableringsfasen og ønsker ett år der du fokuserer på deg selv. At du ønsker å diskutere utfordringer og mål knyttet til karrieren din. Har både drivkraft og motivasjon, men ønsker en samtalepartner som forstår frilanssituasjonens utfordringer.


Mentoringprogrammets mål er å styrke frilans skuespillere og dansere i deres karriereutvikling og bidra til profesjonalisering på scenekunstområdet. Ansatte kunstnere i SKUDA er mentorer for kollegaer i bransjen, som i mentoringsammenheng kalt adepter. Programmet varer i ett år, august 2021-august 2022 og som adept forplikter du deg til å følge hele programmet.


Les mer HER!

0 comments on “// 9. mai // Søk til SKUDAS mentoringprogram 2021/2022

Comments are closed.