RØYST – eller Bodil sluttar med innestemme

RØYST – eller Bodil sluttar med innestemme

Tilbud om rimeligere billetter til Proscens medlemmer. (Se medlemsmail for bestillingsinformasjon)
14., 15., 16. og 17. april
Kl. 19.00 (Varighet 1h)
Logen Teater

Songar og komponist Bodil Lunde Rørtveit er kjent for sitt sterke, sceniske nærvær og unike stemme. No kastar ho alle sikkerheitsnett og står heilt åleine på scenen utan andre musikarar. Det handlar om det utruleg kompliserte temaet «Klimakrise og kloderedding». NB: Pga. gjeldande nasjonale reglar kan vi kun ha folk frå Bergen kommmune på framsyninga og det er avgrensa med plassar (20 per framsyning).
Gjort med humor og glimt i auga– men også ein god dose sårbarheit. Ho syng og fortel om sine eigne dobbeltmoralske dilemma og prøvar med mange ulike musikalske innfallsvinklar å løyse verdsproblem i løpet av 60 minuttar. Med song skal verda reddast!

Til å utforme konseptet har ho med seg regissør Ingrid Askvik og scenograf/kostymedesigner Silje Sandodden Kise.

Syv Mil AS er produsent. Konsertframsyninga vert produsert i samarbeid med Det Vestnorske Teateret.

0 comments on “RØYST – eller Bodil sluttar med innestemme

Comments are closed.