Kreativt Mandagsmøte med med tegneserieskaper Fredrik Rysjedal


Mandag 19. april
Kl. 19.00
Litteraturhuset i Bergen, Zinken Hopp
Påmeldingcreativemondaymeeting@gmail.com
(Begrenset med plasser grunnet #korona)

Fredrik Rysjedal er tegneserieskaper og animatør. Med tegneseriene sine har han jobbet mest med alternative format som fanziner og digitale format. Animasjonsarbeidet hans er oftest knyttet opp til sceniske framføringer sammen med musikere og dansere.  I 2019 fullførte han et stipendiat på KMD, der han forsket på bruk av bevegelige bilder i digitale teigneserier.

Samtalen er på norsk.

Kreativt Mandagsmøte er et tilbud til det kreative miljøet i Bergen på tvers av kunstfelt og sjangre. Hver måned inviteres en lokal kunstner (komponist/forfatter/billedkunstner/scenekunstner/filmskaper/musiker…) til å fortelle om sin kreative praksis. Det skal gi et innblikk i ulike metoder og forskjellige måter å takle utfordringer innenfor kreativt arbeid på, og inspirere til egen skaping.

Kuratert av Eva Pfitzenmaier; støttet av Bergen kommune, Brak, VISP, Proscen og Litteraturhuset.

0 comments on “Kreativt Mandagsmøte med med tegneserieskaper Fredrik Rysjedal

Comments are closed.