FRILANSPRISEN – Foreslå din kandidat!

Om Frilansprisen:

Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Frilansprisen ble lansert av Norsk Skuespillersenter i 2010, og deles ut årlig. Prisen er i dag et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter, Norsk Skuespillerforbund og Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prisutdelingen er del av Heddadagenes program. Vinneren mottar et diplom og et stipend på 20 000 kroner.

Foreslå din kandidat!
Alle kan foreslå kandidater. Juryen velger ut tre finalekandidater blant disse. Skriv inn en dekkende beskrivelse av hva vedkommende har bidratt med til feltet, samt en god begrunnelse på hvorfor vedkommende bør vinne Frilansprisen. Begrunnelsen er avgjørende for hvem som til slutt blir nominert. Løpende innmelding! 

Les mer og nominer din kandidat på Norsk Skuespillersenters nettside!

2019 ble «vår egen» Jan Holden tildelt den gjeve prisen!

0 comments on “FRILANSPRISEN – Foreslå din kandidat!

Comments are closed.