Hengekøyekonsert på Fløifjellet 18. og 19. august

Tenk deg at du ligger i en hengekøye i skogen. Du kikker opp på trekronene og lytter til fugler, humler og vind. Lydene fra skogen blander seg med toner fra tre musikere som beveger seg rundt hengekøyene. Sansene aktiveres og lytteopplevelsen blir intens. Du er midt inne i naturen.
Velkommen til en annerledes konsertopplevelse mellom trærne på Fløyen. Sammen vil Bodil Rørtveit (vokal), Berit Opheim (vokal) og Benedicte Maurseth (hardingfele/vokal) fylle skogen med vakre folketoner, urkraft og øyeblikksmusikk inspirert av fuglesang.
.
.
NB! Begrenset antall plasser.
Ta med egen hengekøye.
Tirsdag 18. og onsdag 19. august kl 19:00 på Fløifjellet.

Billetter HER! Bruk promokode: Skog

Varighet: 60 minutter
Konserten arrangeres i samarbeid med Fløyen.
Produsert av Bodil Rørtveit med hjelp fra scenograf og kostymedesigner Silje Sandodden Kise, regikonsulent Ingrid Askvik, produsent Hjørdis M. Steinsvik/Syv mil og musikere Benedicte Maurseth og Berit Opheim.
Støttet av Bergen Kommune, Norsk kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

0 comments on “Hengekøyekonsert på Fløifjellet 18. og 19. august

Comments are closed.