Cornerstone: Blomsterstykke

Et rasende sørgespill med kronblad fine som hud 

Urpremiere under Bergen Dramatikkfestival
Cornerteateret, Kongesalen
29.-30. mai 2020
Tidspunkt TBA

I BLOMSTERSTYKKE går Sousa & Stensrud inn i sorgen og sola. De stirrer Døden storøyd inn i kjeften, og plyndrer hagen for å se om det finnes noen trøst der. Stykket er en protest, en elegi, et forsøk på forsoning, et forsøk på å komme fri, et sted der sorgen får folde seg ut så monstrøs som bare sorgen kan bli. Publikum tas inn i et sorglaboratorium, der fortvilelsen plukkes fra hverandre til rå stykker av raseri, opphisselse, ensomhet, sult – sånn blomstene plukkes fra hverandre til blomsterkronene står tilbake som bittesmå, ødelagte hender.

I BLOMSTERSTYKKE stiller Sousa & Stensrud spørsmål som kanskje bare blomster kan svare på:
marikåpe / nattfiol / ridderspore / hestehov / tiriltunge / kattehale / nøkkerose / rosenknopp / sverdlilje / gjøksyre / groblad / sårblad / forglemmegei / forglem meg fort / brennesle / brenn meg opp
Stykket er en samproduksjon mellom Sousa & Stensrud og Cornerstone, og har urpremiere på Cornerteateret under Bergen Dramatikkfestival.

0 comments on “Cornerstone: Blomsterstykke

Comments are closed.