6/11 Ettersnakk – 2010 Lollywood (Statsteatret)

Etter forestillingen onsdag 6. november inviterer Det Vestnorske Teateret og Proscen til ettersnakk.
Medlemmer i Proscen kan kjøpe rimeligere billetter til denne forestillingen. (200kr)
KJØP BILLETT TIL 6. NOVEMBER HER!


2010 Lollywood av og med Statsteatret

Med Statsteatrets niande framsyning ønsker vi velkommen til vår eiga samtid. Denne gongen har Statsteatret lagt ut på ei lang reise i håp om å få auge på oss sjølve. Handlinga er nemlig lagt til Lahore, Pakistan. Vi følger eit norsk filmselskap i sitt strev med å lage ein thrillar av internasjonalt kaliber. Med i det mangfoldige teamet finn vi også den norske skodespelaren Shahid Khan. Filmteamet kjempar mot klokka, kreditorar, korrupsjon og konspirasjoner, samt eit ublidt møte med ein tiger. Vil filmen nokon sinne bli ferdig?

Velkommen til ein fundamental reise i skuggen av mangotrea og til ein historie for folk flest. «2010 Lollywood» er eit samarbeid mellom Statsteatret, Oslo Nye Teater, Rogaland Teater og Det Vestnorske Teateret.

Av: Yngve Sundvor og Statsteatret.
Regissør: Yngve Sundvor.
Med: Per Kjerstad, Cato Skimten Storengen, Gard Bjørnstjerne Eidsvold og Kim Sørensen

0 comments on “6/11 Ettersnakk – 2010 Lollywood (Statsteatret)

Comments are closed.