Det stille teateret søker produsent

Det stille teateret søker produsent til nytt og spennende prosjekt!
Dette skal bli en scenekunstforestilling basert på sanseopplevelser som skal være inkluderende for blinde, seende, døve og hørende. Prosjektet er initiert av scenograf Silje Sandodden Kise og Thea Elisabeth Skallevold.

Vi søker deg som er interessert i å være med på å utforme prosjektet fra grunnen av, og som vil og kan ta risikoen (og moroa!) det medfører. I første omgang innebærer det å legge ned noen arbeidstimer på søknadsskriving og planlegging med oss, før vi vet om prosjektet blir fullfinansiert. Vi har godt håp om fullfinansiering, og har allerede fått innvilget støtte fra et par instanser.

Du må helst holde til i Oslo-området, men Bergen kan også fungere. Erfaring med søknadsskriving og nettverk innen scenekunst-feltet er ønskelig.

Vil du jobbe med oss? Send en e-post med et par ord om deg selv og cv til detstilleteateret@gmail.com så snart som mulig.

0 comments on “Det stille teateret søker produsent

Comments are closed.