Vår arena

Cornerteateret er en av flere arenaer i Bergen. Proscen er medeier i Cornerteateret og kan derfor tilby våre medlemmer gode scenefasiliteter.

Fasiliteter

Proscen har base på Cornerteateret med kontorer og tilgjengelige fullfasiliterte produksjons- og visningsrom.

Kontorplasser

Proscen leier ut kontorplasser inkludert print, papir og wifi til gunstige priser. Ledige plasser annonseres på våre hjemmesider.

Kongesalen

Kongesalen er en blackbox medmodulbasert amfi og mål på ca. 10x10m. Uten amfi ca.10x20m. Publikumskapasitet i amfi er 200 sitteplasser, uten amfi er det plass til 500 stående publikummere. Salenhar dansegulv og er fasilitert med lys- og lydutstyr, 16 motoriserte scenetrekk som gir gode muligheter for fleksible løsninger.

Søylesalen

Søylesalen er en liten blackbox med tre søyler i rommet og en takhøyde på ca. 3,23m. Salen fungerer godt til forestillinger i mindre format. Amfiet har kapasitet på 60 sitteplasser med standart oppstilling. Salen har solid tregulv med varme. Kan slås sammen med Kongesalen.

Baren

Baren holder åpen under alle arrangementer uten ekstra kostnader for deg.

 

“Cornerteateret har blitt et knutepunkt for den frie scenekunsten og for gryende kulturister. Salene er godt rustet teknisk, samt gode og trygge arbeidsvilkår. Lenge leve Cornerteateret! Det er en fryd å medvirke i produksjoner som vises på Cornerteateret.”

– Jan Holden, skuespiller og tekniker

 

0 comments on “Vår arena

Comments are closed.