De ulike medlemskapene i Proscen

Proscens medlemmer er kunstnere og kulturnæringsaktører som jobber med scenekunst. Medlemmer har et virke i scenekunstfeltet enten som kunstner, produsent eller medvirkende i et scenekunstnerisk foretak.

Foto: «Staveneset. Krig» tatt av David Zadig

Enkeltmedlem

Medlemmer er individuelle aktører i scenekunstfeltet. Medlemmer har stemmerett på årsmøtet, tilgang til alle ressurser og rabattordninger på medlemssidene, samt egen profil. Får delta på alle seminar, kurs og arrangementer i regi av Proscen til medlemspris eller gratis. Medlemmer har rett til å leie scener og produksjonslokaler på Cornerteateret til medlemspris. Tidspunkt og omfang av leieforholdet reguleres gjennom produksjonskomiteen og Proscen.

Scenekunstforetak

Denne registreringen tilbys til de som allerede er medlem i Proscen. Enkeltmedlemmer kan i tillegg til sitt medlemskap registrere profiler for kompanier, prosjekter og foretak gratis. Dette er en tjeneste Proscens administrasjon gjør for deg ved henvendelse.

Støttemedlem

Støttemedlem er institusjoner, organisasjoner og andre aktører. Støttemedlemmer er samarbeidspartnere som støtter organisasjonens virke, og som kan ha utbytte av å få informasjon om organisasjonens medlemmer og kompanier. Støttemedlemmer støtter den positive utviklingen av den frie scenekunsten på Vestlandet.

0 comments on “De ulike medlemskapene i Proscen

Comments are closed.