Hvordan leie salene på Cornerteateret

Er du medlem i Proscen har du tilgang til sterkt reduserte priser på leie av Cornerteaterets scener; Kongesalen og Søylesalen. (Vil du bare komme innom huset for å ha enkle møter i baren eller Tivoli er du hjertelig velkommen til dette kostnadsfritt. Proscen stiller også sitt møterom til disposisjon om nødvendig.).

Ca 50% av utleien på Cornerteateret er forbeholdt det frie scenekunstfeltet. Det er løpende søknadsfrist  2 år frem i tiden. (Frem til 31.12.2022.) Opptaket er basert på produksjonstekniske behov og bygger på premisset om at det ikke gjøres kunstneriske vurderinger, men prioriteringer skjer i de tilfeller der to eller flere produksjoner ønsker samme periode.

Kongesalen
Kongesalen er en fullfasilitert teatersal med plass til 200 tilskuere i amfi. Salen er egnet for teateroppsetninger, danseforestillinger, konserter, foredrag og konferanser. Det er mulig å fjerne amfi og bruke salen «åpen» med tilpasset scene om ønskelig.

Søylesalen
Søylesalen er en blackbox-scene med plass til 61 tilskuere i amfi. Salen er fasilitert med lys/lyd og egner seg godt for mindre teateroppsetninger, konserter, foredrag etc.

CORNERTEATERETS BOOKINGKALENDER FINNER DU HER!

Bruk funksjonen «forespørsel om booking av teatersal på Cornerteateret».

TEKNISK INFORMASJON
Dersom du har tekniske spørsmål kan du ta kontakt med teknisk sjef: Christer Hjelmeland (christer@cornerteateret.no)

Mer info på: Cornerteateret.no/arrangr

Øvingsrommene i 2. etasje
Prøvesal 1: 250kr dagen
Prøvesal 2: 150kr dagen
Prøvesal 3: 250kr dagen

Denne utleien administreres av Vestlandske Teatersenter. Medlemmer i Proscen kan leie disse rommene når det ikke er annen aktivitet der. Sjekk bookingkalenderen og se når det er teaterskole på ettermiddagene.

Forespørsler om booking av øvingsrommene sendes til millan@proscen.no.
(Faktura kommer fra Vestlandske Teatersenter.)

0 comments on “Hvordan leie salene på Cornerteateret

Comments are closed.