Home Proscens Medlemmer Støttemedlemmer

Støttemedlemmer

Det er mulig å støtte Proscens arbeid med å bli støttemedlem. Dette kan være kulturinstitusjoner og enkeltindivider som ikke nødvendigvis faller under de to andre medlemskategorier, men som ønsker å støtte Proscens virksomhet.

Hvorfor?
Proscens arbeid utgjør en stor forskjell for mange innen scenekunsten. Ved å støtte Proscen støtter man også aktiviteten av scenekunst som ikke er tilknyttet institusjonene på fast basis. Det er en genererende effekt å støtte den frie scenekunsten, som omfavner både skuespillere, musikere, koreografer, dansere, og andre yrker innen feltet.
Proscens arbeid innbefatter opplysning, seminarer, profilbygging og rådgivning generelt for å styrke scenekunsten både på Vestlandet og landet generelt.

Som støttemedlem får du spesielle invitasjoner til forestillinger innen den profesjonelle scenekunsten, generell informasjon, invitasjoner til spesielle anledninger og alt det andre Proscen har å tilby!

 


Støttemedlemmer

cropped-NFTLogo

STIFTELSEN FYLLINGSDALEN TEATER
Fyllingsdalen Teater er et av landets eldste barne- og ungdomsteatre, stiftet i 1976. Teateret ble en kunstnerisk stiftelse i 2012, og har de siste årene vært i stadig utvikling.Tradisjonelt har Fyllingsdalen Teater spilt mye klassisk barneteater med barn og unge medvirkende på scenen, men er nå også et prosjektteater med rundt 15 profesjonelt medvirkende årlig. Fyllingsdalen Teater ønsker å være støttespillere for Proscen!


logo

BERGEN DANSESENTER
Bergen Dansesenter (BDS) har som formål å øke interessen for og spre kunnskap om dans i Bergen og Hordaland. Utvikling av produksjonsmuligheter for det profesjonelle dansefeltet, gode undervisningsarenaer og dansetiltak på flere nivå. BDS er samarbeidspartnere med Proscen!


toppbanner1

NORSK SKUESPILLERSENTER
Norsk Skuespillersenter er et kompetansesenter for kontinuerlig faglig utvikling innen scenekunst. Senterets mål er å nå skuespillere over hele landet gjennom kurs, seminarer, debatter og idéutvikling. Skuespillersenteret skal bidra til tverrfaglig samarbeid mellom kunstnere og kunstorganisasjoner fra kunstformer og miljøer innen scenekunst, film, billedkunst, dans og musikk. Norsk Skuespillersenter er samarbeidspartnere med Proscen!