SLIPP – hurtigpresentasjon av kunstfeltet

Proscen og Bergen Dansesenter, inviterer til bransjetreff for scenekunstbransjen, SLIPP!
Tirsdag 5. mars Kl. 19.00 – 21.00Cornerteateret, Kongesalen
🥂 Bobler i glasset & fingermat til de som kommer 🍢🥖🥨
Sharing is caring! Denne gangen blir det hurtigpresentasjoner (5 min) av en rekke folk og ideer innen scenekunstfeltet på vestlandet. Vi fikk god respons på vår open call i januar hvor vi spurte: Hva skjer i scenekunstfeltet på Vestlandet akkurat nå? Hvem er du og hva arbeider du med?
En helt vanlig tirsdag kan du få en sneak-peak inn i et tverrsnitt av det som rører seg her vestpå for tiden.
Presentasjoner:Brita GrovCamilla Svingen/Hjørdis Steinsvik – Syv mil ASMarita Moe Sandven og Ole Mads – ITsMoVesVibeke F. HavreYohei HamadaMagdalena From DelisIngrid AskvikKaren Eide BøenLina Taule FjørtoftMalin Nøss VangsnesOwen WeaverIdun Vik – Cornerstone & Det kosmiske manifestDavid Alræk, Lisa Colette Bysheim & Katrine PatryIne Terese HogstadCharlotte Faaberg-JohansenElisabeth VanneboDaniel MatriblancaMirte Bogaert

0 comments on “SLIPP – hurtigpresentasjon av kunstfeltet

Comments are closed.